“DESIGNING OUTSTANDING CHARACTER” With The Powerful Secret of Handwriting

Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi dengan izin-Nya segala yang dirancang berakhir dengan jayanya. Telah berlangsung pada 29, 30 & 31 Oktober lalu Seminar DESIGNING OUTSTANDING CHARACTER- With The Powerful Secrets of Handwriting di PWTC.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada warga kerja Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran (PTPK) dari Kementerian Sumber Manusia yang sudi menjemput Dr Azura untuk berkongsi serba sedikit ilmu berkaitan rahsia di sebalik tulisan tangan.

Banyak karakter yang dapat dikenali dan dibongkar untuk membina OUTSTANDING CHARACTER melalui analisa tulisan tangan (grafologi).

Pentingnya menjaga personaliti, ianya terkait rapat dengan adab dan akhlak demi menjaga nama agama dan keluarga. Mentor terbaik adalah Rasulullah SAW. Personaliti boleh dizahirkan dan diterapi melalui tulisan tangan. InshaaAllah.

Perkongsian selama 3 hari ini kerana aturan Allah Ya Baari’ yang mengatur kehidupan manusia untuk sentiasa taat kepada perintah-Nya dan menyebarkan kebaikan. Pertemuan ini supaya kita semua dapat sama-sama memberi manfaat antara satu sama lain.

#Throwback Hari Pertama:

 

#Throwback Hari Kedua

 

#Throwback Hari Ketiga

 

Testimoni dari Peserta-peserta PTPK

Sesungguhnya ilmu Allah Ya ‘Alim itu sangat luas.

“Allahumma Ya Alim, Engkaulah yang Maha Berilmu, kurniakan kami ilmu makrifah agar kami dapat mengenalMu, kurniakan kami ilmu Al-Quran dan hadis NabiMu agar ia boleh menjadi petunjuk bagi hidup kami”

Didoakan semua peserta di kurniakan kebaikan dan akhlak Rasulullah agar sama-sama menjadi khalifah Allah yang cemerlang, abdiNya yang sejati. Aamin

#handwritinganalysis
#grafologimalaysia
#handwritinganalysisacademy
#DrAzuraHashim
#graphology
#brainwriting
#handwritinganalysisreview