Ubah Tulisan Tangan Anda, Ubah Karakter Anda, dan
Hidup Lebih Bahagia dan Berjaya!

Kejayaan Anda Bermula Di Sini

Anda Mahukan Perubahan Di Bawah Ini Dalam Hidup Anda?

Hidup Memahami, Mencintai Dan Bahagia Dengan Pasangan Anda

Alangkah indahnya jika kita hidup dengan memahami dan mencintai pasangan dengan sepenuh hati. Semestinya hati berbunga-bunga sentiasa.

Anak-Anak Yang Cemerlang

Kalau melentur buluh, biarlah dari rebungnya. Alang-alang mengajar menulis, biarlah menulis dengan lenggok yang membentuk karakter cemerlang.

Kejayaan dalam Bisnes Atau Kerjaya Anda

Kejayaan luaran bermula dengan cara kita mengawal emosi dan karakter dalaman kita. Dengan tulisan tangan yang betul, anda boleh mendidik emosi anda kepada yang lebih bagus, seterusnya lebih cemerlang.

Maka Anda Perlu Ubah Karakter Negatif Ini

Karakter negatif ini kadang-kala kita tida sedar pun menghantui diri kita. Kita tak perasan pun yang kita sebenarnya begitu dan menghalang kita dari lebih berjaya seletah sekian lama. Tapi semuanya boleh dibongkarkan melalui tulisan tangan.

Reverse Engineer Tulisan Tangan Anda :
Mengapa karakter boleh diubah melalui tulisan tangan?

Sebab apa yang kita tulis itu datangnya dari otak kita, dari subconcious mind kita.

So, kita cuma ‘reverse engineer’ balik daripada tangan yang menulis kepada subconcious mind kita. 

Bila dah ‘melekat’ cara cara menulis tu, karakter yang kita nak bentuk pun akan ‘melekat’ di subconcious mind kita, dan seterusnya membentuk karakter yang kita mahukan.

Jom Jadi Insan Cemerlang

11 KETAKUTAN YANG MENGHAMBAT KITA DARI BERJAYA DAN PERGI LEBIH JAUH

Dan kita boleh mengubahnya dengan mengubah tulisan tangan kita..
sebab itu ianya dipanggil terapi grafologi.

Dalam 11 modul di bawah ini saya akan kongsikan dengan anda apakah huruf yang anda perlu ubah untuk membantu anda membuang sifat-sifat negatif tersebut.

Modul 1 : Sabotaj Diri Sendiri

Ramai orang yang tidak berjaya bukan disebabkan oleh orang lain. Tetapi disebabkan dirinya sendiri mensabotaj kejayaan diri. 

Modul 2 : Ketakutan Untuk Berjaya

Jangan terkejut. Ramai orang yang takut berjaya. Entah apa yang difikirkannya. Tetapi dalam hati mahu jadi berjaya seperti orang lain. 

Modul 3 : Suka Sentap

Susah ya jadi orang yang suka sentap ni. Susah untuk orang berkawan dengan dia. Apatah lagi mengajaknya ke peluang-peluang yang boleh menjayakan dirinya.

Modul 4 : Suka Berdebat

Susah ya jadi orang yang suka sentap ni. Susah untuk orang berkawan dengan dia. Apatah lagi mengajaknya ke peluang-peluang yang boleh menjayakan dirinya.

Modul 5 : Minda Tertutup

Dunia sekarang bergerak dengan pantas sekali. Jika anda seorang yang mindanya tertutup dan susah untuk mendengar pendapat orang lain atau menghidu peluang-peluang lain, agak susah untuk anda berjaya.

Modul 6 : Tidak Jujur

Orang yang suka menipu atau suka menyembunyikan fakta adalah sangat dibenci orang lain. Susah ya nak dapat kerja seterusnya jika kita dilabel penipu.

Modul 7 : Keras Kepala

Orang yang keras kepala susah untuk ‘get along’ dengan orang lain. Kebiasaannya dia akan duduk bersendirian. Orang lain pun malas nak bergaduh dengan dia. Asyik dia saja betul. Jika anda ada simptom ini, cepat-cepatlah anda berubah.

Modul 8 : Degil

Yang ini pun lebih kurang sama dengan keras kepala. Lama-kelamaan orang akan jadi malas untuk menasihati anda. Sudahnya anda hidup syok sendiri tanpa ada orang yang menegur anda.

Modul 9 : Tak Percaya Diri Sendiri

Orang Asia jika dibandingkan dengan orang America atau Europe, kebanyakan kita mempunyai ‘self-confidence’ yang rendah. Bila kita tak yakin dengan diri kita, bagaimana kita hendak melakukan sesuatu yang lebih hebat? Saya akan kongsikan bagaimana anda harus ubah tulisan tangan anda untuk menjadi lebih yakin.

Modul 10 : Takut Terima Kritikan

Orang yang takut terima kritikan ini selalunya susah untuk bergerak, ataupun melakukan sesuatu perubahan atau perkara. Eh takutlah.. nanti orang kata apa pula. Hidup dalam penuh ketakutan dan seringkali hendak memuaskan hati orang lain. Orang yang begini susah nak berjaya sebab asyik nak puaskan hati orang lain, sedangkan diri sendiri tersiksa.  Cuba anda check diri anda. Ada tak simptom begitu?

Modul 11 : Tandatangan Yang Mensabotaj Diri Sendiri

Tandatangan adalah simbol diri kita. Ia adalah ‘branding’ diri kita, apa yang kita nak tonjolkan kepada luar. Walaubagaimanapun, ada ramai saya tengok tandatangan mereka ada ciri-ciri ‘self-sabotage’. Dalam modul ini saya akan kongsikan tandatangan yang macam mana anda sepatunya ada.

Dapatkan DVD TERAPI TULISAN TANGAN INI SEKARANG

Jika anda impikan kehidupan yang lebih tenang, bahagia dan membahagiakan, ubahlah diri anda dengan sekecil-kecil tulisan tangan anda. 

Tiada orang lain yang dapat mengubah diri anda selain diri anda sendiri. 

Jom! Reverse Engineer Tulisan Tangan Anda Ke Arah Kecemerlangan

VIDEO ONLINE TERAPI GRAFOLOGI

Modul 0 : Pengenalan
Modul 1 :  Sabotaj Diri Sendiri
Modul 2 : Ketakutan Untuk Berjaya
Modul 3 : Suka Sentap
Modul 4 : Suka Berdebat
Modul 5 : Minda Tertutup
Modul 6 : Tidak Jujur
Modul 7 : Keras Kepala
Modul 8 : Degil
Modul 9 : Tak Percaya Diri Sendiri
Modul 10 : Takut Terima Kritikan
Modul 11 : Tandatangan Yang Mensabotaj Diri Sendiri

Durasi Video :  52 minit

Hanya RM97 sahaja !

Harga ini akan dinaikkan bila-bila masa sahaja. Jadi, bertindak sekarang!

Harga akan dinaikkan bila-bila masa. Jadi, dapatkan sekarang!